رژیم غذایی کاملا تخصصی 44555191-013

ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *
کد امنیتی *

کاهش وزن و سایز

کاهش وزن و سایز با ارائه رژیم غذایی مناسب ، به بهره گیری از دانش روز ، متناسب با شرایط بدنی متفاوت

اصلاح اداب رژیم غذایی

اصلاح آداب رژیم غذایی با افزایش دانش کالری مورد نیاز بدن ، بدن خود را بشناسید تا سلامت بمانید.

تضمین سلامت خانواده

رژیم غذایی مناسب برای بهبود سلامتی و تضمین سلامت جسمانی خانواده

رژیم غذایی مناسب 

رژیم غذایی زمانی مناسب است که کارشناس و متخصص نسبت به شناخت فیزیک بدنی ارائه کند.

ثبت مشخصات و دریافت رژیم غذایی آنلاین

رفتار در طی درمان چاقی - الف

توصیه های رفتاری در طی درمان چاقی (الف)

قبل شروع کار سعی کنید از توصیه های زیر جهت انجام صحیح درمان استفاده نمایید !!!!!!

کنترل انگیزه

در هنگام مبارزه با چاقی از رفتار های هیجانی و همچنین رفتار های ناشی از بی تفاوتی پرهیز نمایید   .این رفتارها چه تلاش برای کاهش وزن سریع باشد و چه بی تفاوتی برای عدم کسب نتیجه سریع هر دو مضرمیباشد سعی کنید  یک رفتار منطقی داشته و با مشورت پزشک خود یک دوره زمانی مناسب با چاقی مبارزه کنید .از عدم نتیجه گیری دربرخی مقاطع دوره زمانی خاص دلسرد نشوید و با استمرار در انجام توصیه ها یقین داشته باشید که بر مقاومت های بدن خود که ناشی عوامل بسیار و از جمله تغییرات هورمونی است غلبه خواهید کرد .خودتان فکر کنید که اگر بیست کیلو اضافه وزن رابر اساس ماهی چهار کیلو در طی پنج ماه نمی توانید رفع کنید بهتر است رژیم را ترک کرده و یا طی ده ماه و هرماه دو کیلو بر این مشکل فائق آیید؟؟؟؟؟

رفتارهای صحیح غذایی در هنگام خوردن

رفتار های صحیح در حین غذا خوردن هدفی جز پرهیز از جلوگیری از غذای بیش از حد نیاز ندارد . تجربه نشان داده است که معمولا غذای اضافی منجر به چاقی در اکثر افراد در دقایق پایانی و بعد از صرف وعده غذای اصلی مشخص می گردد.که بهتر است با تغییر در این رفتارها و پایه گذاری اصول جدید بتدریج بر این مشکل نیز غلبه کرد بخشی ازمهمترین و معروفترین این راهکارها عبارتند از:

- سعی کنید از حجم غذا در هر وعده کاسته و تعداد دفعات مصرف غذا را به 5تا 6 وعده افزایش دهید .

- در طول درمان چاقی بیماران بدانند که به هیچ عنوان نباید با گرسنگی مبارزه نمایند چون د ر دراز مدت قطعا بازنده خواهند بود . رژیم های غذایی نوین شش وعده ای تایید کننده این نظریه است بیماران سعی کنند در صورت گرسنگی خفیف اولین وعده غذایی پیش رو یا حداقل قسمتی از آن را دریافت کنند. در غیر این صورت با شدت گرسنگی قطعا بیش از سهمیه لازم غذا می خورند .

- درتاکید بر مورد قبل باید گفت که بیماران میان وعده ها را حتی در صورت عدم گرسنگی مصرف نمایند تا در طول روز دچار گرسنگی های شدید غیر قابل کنترل نگردند.

- و باز در تاکید موارد بالا بیماران بدانند که جذب غذا در حالت گرسنگی و سیری بسیار متفاوت است به مانند جذب و یا عدم جذب آب در گلدانی که بیش از یک هفته است آبیاری نشده باگلدانی که درچند ساعت قبل کاملا آبیاری شده است .

- مصرف مقدار مناسب آب بین 8تا 12 لیوان آب را فراموش نکنید )دو لیوان نیم ساعت قبل از غذا و دو لیوان یک ساعت بعد از هرو عده غذا (که با اینکار هم احساس سیری ایجاد می شود و هم دفع چربی اضافی صورت میگیرد و هم از نظر روانی چند وعده غذایی اضافه میگردد و از همه مهمتر ازعوارض رژیم گرفتن کاسته و مدت زمان بیشتری می توانید به رژیم غذایی خود ادامه دهید .

- در هنگام غذا خوردن کاملا بر این کار تمرکز داشتته باشید و سعی کنید حتی المقدور در تنهایی غذا بخورید یا در صورت عدم امکان وارد مکالمه با کسی نشوید تا در اثر غفلت ناشی از صحبت کردن و یا وسوسه ناشی از پرخوری دوستان دچار لغزش در مصرف بیش از حد غذا نگردید .

- بعداز پایان سهمیه میز یا سفره راسریعا ترک کنید و مطمئن باشید تا چند دقیقه دیگر شما احساس سیری پیدا می کنید برای اینکار می توانید برای زمان غذا خوردن خود با استفاده از ساعت زمانی بین 5تا ده دقیقه لحاظ کنید .

- سعی کنید ضمن استفاده از بشقاب و قاشق و چنگال کوچکتر لقمه های غ ذایی را نیز به اجزا کوچکتر تقسیم نموده با اینکار مدت زمان صرف غذا خیلی کوتاه نشده و از نظر روانی ارضا و لذت ناشی از غذا خوردن به مانند قبل تامین می شود .

- از رفتار های تاخیری بین دو لقمه غذا غافل نشوید این رفتار ها میتواند شامل بیشتر جویدن غذا نسبت به قبل مانند مقید بودن به جویدن بیش از 11 تا 15 بار در هر لقمه , گذاشتن قاشق و چنگال به زمین و برداشتن مجددآنها در هر لقمه جدید , انجام سه تنفس عمیق بین دو لقمه غذا و یا شمارش اعداد بعداز جویدن هر لقمه و تا قبل از شروع لقمه جدید این رفتار تاخیری باعث میشود زمان برای فعالیت مرکز سیری مغز مهیا شده و فرد قبل از آن دچاربی مبالاتی در مصرف غذا نگردد.