رژیم غذایی کاملا تخصصی 44555191-013

ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *
کد امنیتی *

توصیه ها برای کودکان دچار اضافه وزن

توصیه های لازم برای کودکان دچار اضافه وزن

1- غذای کودک را در ظرف جداگانه ای برای او بریزید تا کودک در هنگام غذا خوردن احساس رقابت با سایر اعضای خانواده را نداشته باشد و در آرامش غذای خود را مصرف نماید.

2- به کودک یاد بدهید غذاها را کاملاً بجود و آهسته میل نماید. این امر در پیشگیری از مصرف زیاد مواد غذایی مؤثر است.

3- از مصرف غذا در هنگام تماشای تلویزیون در خانه پرهیز نمایید، چرا که این امر سبب عدم تمرکز در هنگام غذا خوردن و در نتیجه مصرف بیش از حد مواد غذایی می گردد.

4- از مصرف زیاد مواد اشتها آور همانند آبلیمو، سرکه و ترشی همراه با غذا پرهیز نمایید.

5- از مصرف چربی گوشت ها، پوست مرغ، پوست ماهی، لبنیات پرچرب (از جمله ماست موسیر)، سس های سفید، کله و پاچه، دل، قلوه، جگر، مغز، زرده تخم مرغ، میگو، کره، خامه، شیرینی های خامه ای و چیپس در خانواده پرهیز نمایید.

6- از مصرف غذاهای سرخ شده در روغن، غذاهای پرچرب، غذاهای آماده از جمله پیتزا در خانواده پرهیز نمایید. بهتر است غذاها تا حد امکان به صورت بخارپز، آب پز یا کبابی باشد.

7- از مصرف روغن ها و چربی های جامد در خانه پرهیز نمایید. جهت پخت و پز از روغن های گیاهی مایع استفاده نمایید و بهترین روغن در این زمینه روغن کلزا (یا روغن کانولا) می باشد.

8- به کودک یاد بدهید همراه با غذا به میزان کافی از گروه سبزی ها استفاده نماید.

9- مصرف میان وعده ها الزامی می باشد. مصرف میوه در میان وعده ها توصیه می گردد.

10- در رژیم غذایی روزانه از لبنیات کم چرب استفاده نمایید

11- از مصرف قند، شکر، مربا، عسل، شربت، نوشابه، سایر مواد غذایی که در تهیه آن ها از شکر استفاده شده است و همچنین کاکائو و شکلات در خانواده در حد امکان پرهیز نمایید.

12- روزانه حداقل نیم ساعت کودک را به پیاده روی ببرید. مدت زمان پیاده روی را بر حسب تحمل کودک به تدریج افزایش دهید

13- در صورتی که کودک ساعات زیادی را به تماشای تلویزیون می پردازد و یا از بازی های کامپیوتری استفاده می کند لازم است به تدریج ساعات تماشای تلویزیون و بازی های کامپیوتری را کاهش دهیم.

14- لازم به ذکر است کودکان و نوجوانانی که عادت به مصرف زیاد مواد غذایی پرکالری از قبیل چیپس، نوشابه و ... دارند، بهتر است با هماهنگی با والدین آن ها و همچنین خود کودک یا نوجوان به تدریج میزان آن ها را در رژیم غذایی کم نماییم.